Randivonal társkereső 
A jelenlegi király: 99-100% hihihi (298291 pont)

Lépj be KVÍZBIRODALMUNKBA, de elobb regisztráld magad. A Kvíz Király a Habostorta/Randivonal regisztrációval muködik. Ha már ott regisztrálva vagy, nincs más dolgod és csak lépljél be a www.kvizkiraly.hu címoldalán.

Ha még nem vagy nálunk regisztrálva, kattints az oldal tetején látható "Regisztráció" linkre.

A regisztráció után válassz a bal oldalon található kvíz kategóriák közül, és játssz a pontokért, hogy minél magasabb renddel tüntethessünk ki!

A KVÍZ KIRÁLY rang-fokozatai pontszámok alapján

Pontszám Rangjelzés Rang
A lista csúcspontszám
Király
1000 pont felett
Herceg
500-999 pont között
Gróf
250-499 pont között
Nemes
0-249 pont
Alattvaló

Figyelem! A Királyságot meg kell orizni, hiszen minden játékos TRÓNFOSZTÓ is egyben! Tehát újabb pontokért kell megküzdenie még a Királynak is!

Ha elindult a játék, akkor kérdésenként 20 mádosperc (sec) gondolkodási ido áll rendelkezésedre. Egy kérdésre négy válaszlehetoségbol választhatod ki a helyeset. Helytelen választás esetén nem jár pont, ugyanígy az ido túllépése során sem!

A játék addig tart, amíg az összes kérdésre nem válaszoltál, illetve, ha közben meggondoltad magad, és a KILÉPÉS gomb segítségével megszakítod azt.

Minden adatot figyelembe véve (helyes válaszok, ido) rangsorolunk, és listát készítünk kvízbirodalmunk összes játékosáról. A listákat a "Toplisták" menüpont alatt érheted el.

Akarsz a Kvíz Király KVÍZVARÁZSLÓJA lenni?

Ha a "Töltsd fel sajátod" menüpontra kattintasz beküldheted saját kvíz-sorodat. A többiek amikor a Te kérdéseidre adnak választ látják, hogy a szerzo Te vagy. A "Toplisták" oldalon követheted, hogy másokhoz képest hány saját kérdéssort töltöttél már fel.

Ha továbi kérdéseid lennének, írjál az kvizkiraly@ha.hu címre.